Nem bonyolult és jónak tűnik - kipróbálom!
Tésztához:
20 dkg liszt
16 dkg Rama
1 db tojássárgája
pici só
3 ek.víz
Töltelékhez:
6 db tojássárgája
20 dkg cukor
15 dkg darált dió
4 ek.kakaópor
1csg sütőpor
6 db tojásfehérje felvert habja
Krémhez:
fél liter tej
2 csg vaníliás pudingpor
15 dkg Rama
15 dkg cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3-4 órát állni hagyjuk, a hűtőbe tesszük, majd két cipót formálunk. Mind a kettőt kinyújtjuk, az egyiket tepsi hátán megsütjük, a másikat a tepsibe helyezzük. A töltelék hozzávalóit elkészítjük, a tésztára öntjük és megsütjük. A krémet elkészítjük: fél liter tejben a 2 vaníliás pudingot felfőzzük és kihűtjük. A Ramát a cukorral habosra keverjük és összekeverjük. A krémet a tésztára simítjuk, a lappal befedjük és porcukorral meghintjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.