Krém:
4 tojást ketté választunk. A sárgákat kikeverjük a cukor felével és 2 ek dióval. A maradék cukrot a fehérjékhez adjuk és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a sárgákat és a lisztet felváltva, majd alaposan eldolgozzuk, vigyázva, hogy ne törjük össze a habot. A masszát simítsuk egy 26 cm-es kivajazott és lisztezett formába, majd süssük 180 fokon tűpróbáig. A maradék alapanyagokból sütünk még két ilyen lapot, majd hagyjuk kihűlni őket. A krémhez 2-3 ek tejben keverjük el a lisztet és a pudingporokat, majd öntsük fel a maradék tejjel és főzzük sűrű krémmé. Ha kihűlt akkor robotgéppel dolgozzuk bele a Rama margarint és a rumot, majd kihabosítás után adjuk hozzá a vaníliás cukrot és a darált diót. Töltsük meg a krémmel a lapokat, majd vonjuk be a torta tetejét és oldalát is. Ízlés szerint díszítjük a tortát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.