Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Dióval töltött alma

felvitel dátuma: 2011-02-19 16:32:24       mai nézettség: 1       nézettség: 2278
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 8 db egyforma alma
  • 15 dkg sárgabarack lekvár
  • 10 dkg darált dió
  • őrölt fahéj
  • margarin a sütőedény kikenéséhez
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Az almák magházát kisúrom, de úgy, hogy az alját ne lyukasszam át. Kicsit megnagyobbítjuk a lyukat az almákban.

A barack lekvárt, diót és ízlés szerinti fahéjat összekeverem és ezzel a masszával megtöltöm az almákat.

Kivajazott sütőedénybe teszem és 180-200 fokon sütöm.

Melegen és hidegen is finom csemege.

Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 bono 2011 február 19

Szuper! Én is rendszeresen készítem.

4/10 Szekeres Rita 2011 február 19

Ezt én is illetve mi is nagyon szeretjük.Nagyon finom!

10/10 admin 2011 február 19

Ügyes, ötletes, egyszerű, csupán fantázia és ime az eredmény

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.