1 db disznófej 0,5 kg lapocka 2 fej fokhagyma,só,bors,őrölt pirospaprika,
a meg tisztittot fejet fel teszük főnni,a vízbe teszek sót,fokhagymát egész borssot babérlevelet fél fővésnél a vízbe teszem a lapockát mikor a fejhús le válik a csontrol ki szedem le csontozom melegen.majd fel csikkozom a húsokat.hozzá adom a füszereket és a zúzot fokhagymát,össze gyúrom a főzö léböl adok hozzá 1,5 dl k.b. és 1 nylon zacskóba teszem a zacskót le köttöm és téglát teszek rá.1 órán át majd hűtőbe rakom és hagyom meg dermedni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.