ez tetszik! de mire használod a két evőkanál vizet???
1 db kerektortaformában egy 8 tojásos piskóta amit 4 felé vágunk vagy dobostortalap sütő ebben 5 lapot sütünk.
8 db tojás
8 kanál cukor
8 kanál liszt
KRÉM:
6 db tojás
30 dkg kristálycukor habosra keverve
aztán sürüre főzőm mint a pudingot
20 dkg keserű tortabevonó
3 kanál kakaó
CUKORFONDANT:
20 dkg kristály cukor
2 evőkanál hideg víz
8db tojás
8 kanál cukor
8 kanál liszt
szétválasztom a tojásokat a fehérjét felverem a cukorral jó kemény habbá és hozzá keverem a tojások sárgáját aztán a lisztet és teszek bele egy késhegynyi szalakálét.
előmelegített sütőben sütöm amíg a lapok kihülnek elkészítem a krémet.
KRÉM:6 DBtojás
30dkg kristálycukor habosra keverve
aztán sürüre főzőm mint a pudingot
20dkg keserű tortabevonó
3 kanál kakaó
ezeket melegen adom hozzá
ha kihült hozzá adok 30dkg rámát habosra keverem és megtőltöm a piskóta lapokat
CUKORFONDANT:20dkg kristály cukor
2 evőkanál hideg víz
píritani kezdem és kevergetem ha szép arany színű akkor egy csep ecet és egy kávéskanál rámát rakok bele és szépen rácsorgatom a legfelső lapra amit én előre felszeleteltemJó étvágyat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.