1 kg oldalas
só,bors
1ek saját zöld por fűszer
1ek repce méz
2 kk mustár
1 kk grill fűszer
1 fej hagyma
5 cikk fokhagyma
Este bepácoltam az összekevert fűszerekkel.
A fokhagymát bele tüzdeltem.
Másnap tepsibe raktam, került mellé hagyma , lefóliáztam.
10 percet sült 220 fokon, igy bezáródtak a hús rostjai. majd 180 fokon sült egy órát.Kevés víz is került alá
A végén levettem a fóliát és rá grilleztem 3 percet.
Kivül szép piros lett a rá karamellizálódott méztől. a mustár meg kissé pikánssá tette,ropogós kéreg sűlt rá., belül meg jó porhanyós lett.
Búrgonya saláta készült mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.