fél kg fehér gyöngy bab
1 babér levél
1 csípet kömény
20 dkg vegyes gagyasztott zöldség
10 dkg darált hús
1 evk só
2 evk piros tört paprika
2 evk liszt
1,5 dl étolaj
5 dkg erdélyi szalonna
A száraz babot előző este áztasuk be,és másnap egy 3 l körüli lábasba tegyük fel főni,és tegyük bele a fűszereket,darált húst,erdélyi szalonnát,és főzzük majdnem puhára,előtte 20 percel tegyük hozzá a vegyes fagyot zöldséget,és így főzzük együtt puhára,ekkor készítünbk híg rántást piros paprikával,és össze rotyogtatjuk,és tálalható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.