Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári receptek » Egyszerű borsó leves kacsahájon dinsztelve

felvitel dátuma: 2011-06-29 08:23:24       mai nézettség: 1       nézettség: 3368
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Kacsaháj amit a mélyhűtőbe tartalékolok az előző húsokról.


fél kg Zöldborsó
1 db sárgarépa
f1 db fehérrépa
zellerzöld, petrezselyem
1 db vörösgyma, 1 cikk fokhagyma

csipetke

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A hájat felolvasztom és benne megdinsztelem a zöldségeket és az apróra vágott hagymát, fokhagymát
Mikor már látszik, hogy szinte sül...felöntöm vízzel

sózás, a zöldség zöldeket csomóba kötve teszem bele és főhet...mikor már majdnem kész
akkor teszem bele a csipetkét és együtt készre főzöm.
/a csipetke fővési ideje más a saját frissen készülnek és a bolti száraznak./

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.