50 dkg. friss gomba,vagy ennek megfelelő üveges, fagyasztott
2 ek.olaj,zsír
1 púpos tk. őrölt pirosparika
1 vöröshagyma
1/2 zöldpaprika
1/2 paradicsom
só
tetejére tejföl
A gombát alaposan mossuk meg, ha szükséges szedjük le a felső hártyát és vágjuk apróra.
A felkockázott vöröshagymát pirítsuk meg az olajon, tegyük rá a pirospaprikát, öntsünk rá egy kis vizet, rakjuk bele az összevágott zöldpaprikát, paradicsomot, kevés natúr delikátot és lefedve dinszteljük kb.10 percig, ekkor tegyük bele a gombát, sózzuk, lefedve gyenge tűzön kb.15 perc alatt főzzük készre.
Nokedlivel, tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.