Egy serpenyőben pici olajat hevitünk, majd bőrrel lefelé beletesszük a sózott, borsozott csirkecombokat.
(Ha a bőr felfelé nézne, akkor felkunkorodna, igy mindig mindent a bőrös felével kezdjünk el sütni.)
Közepes lángon pirosra sütjük, majd megforditjuk és a másik oldalát is megsütjük, de ezt már fedő alatt tesszük.
Ha kész, kiszedjük a serpenyőből, és félretesszük.
Ha keveselljük a maradék olajat, akkor tegyünk még hozzá, majd nagy lángon hirtelen süssük meg a cikkekre vágott hagymát és fokhagymát.
Sózzuk, borsozzuk, izlés szerint, majd a sült husink tetejére halmozzuk.
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok! :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.