Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári receptek » Egyszerű szilvadzsem

felvitel dátuma: 2013-08-21 09:45:59       mai nézettség: 1       nézettség: 3102
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:
  • 5 kg szilva (magvazva és tisztítva)
  • 2 kg cukor
  • 5 tasak Dzsemfix Szilvához
Előkészületi idő: 45 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A szilvákat alaposan megtisztítjuk, kimagvaljuk és apróbb darabokra vágjuk, esetleg ledaráljuk, vagy merülő mixerrel pépesítjük.

A szilvát egy fazékba öntjük, amihez hozzáadjuk a cukrot, a dzsemfixet és kevergetés mellett felforraljuk.

Hagyjuk 3 percig forrni. A habot leszedjük.

Előre kimosott, kifertőtlenített üvegekbe töltjük, lezárjuk és 5 percre fejre állítjuk.

8 db 7dl-es és egy kisebb üveget töltött meg ez a szilva mennyiség.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.