Nagyon jól hangzik!
60 dkg csirkemell
1 doboz Trópusi gyümülcs saláta
20 dkg szeletelt bacon szalonna
2 ek konyak
só ízlés szerint
2 ek cukor
1 pohár tejföl
olíva olaj
10 dkg aszalt szilva
20 dkg trappista sajt
2 bögre jázmin rizs
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk.
A bacon szalonnára ráfektetjük a csirkemellet majd a csíkra vágott sajtot, és összegöngyöljük.
Olajjal kikent jénai tálba sorba elhelyezzük.
2 ek. cukrot karamellizálunk.
2 ek. konyakot és egy kevés olíva olajat öntünk rá. Hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk.
A gyümölcskeverékkel és az aszalt szílvával megszórjuk a tekercseket.
Ráöntjük a mártást, majd legedjük alofóliával és 40 percig sütjük.
Eltávolítjuk a fóliát és még 10 percig pirítjuk.
A rizst megfőzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.