4 szelet karaj csont nélkül
50 dkg savanyú káposzta
2 fej vöröshagyma
20 dkg húsos füstölt szalonna
őrölt kömény
őrölt fekete bors
ételízesítő
grill fűszer
étolaj
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk.A szalonnát kockára, a hagymát vékony szeletekre vágjuk. A káposztát, ha nagyon savanyú, átmossuk.
Elkészítés: A húst kisütjük kevés zsiradékon. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd rátesszük a káposztát. Fűszerezzük a köménnyel, ételízesítővel, borssal és kevés sóval. Pici vizet ráöntve készre pároljuk. Burgonyaköret a legjobb hozzá.Tálalásnál sült virsli rózsát tehetünk rá díszítésnek.Nekem éppen nem volt itthon.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.