Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Gyümölcs ételek receptek » Eperhab

felvitel dátuma: 2011-12-12 22:29:56       mai nézettség: 1       nézettség: 2006
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

1kg friss, vagy fagyasztott eper (szamóca), 2cs. tortabevonó zseletin, 0.5 l. Hullala habtejszín, 5 ek. cukor.

Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A szamócából 1-2 szemet ki kell venni a díszítéshez és a többit összeturmixolni

A levéből szűrővel fel kell fogni 0.5l-t (lehet helyettesíteni szörppel is),és a cukorral felfőzni. 1cs. beáztatott tortabevonó zselatinnal zselét készíteni és egy tepsibe öntve megdermeszteni.

A gyümölcs sűrűjéhez szintén adok 1cs. zselatint és dermedés után jól összetöröm.

Felverem a Hullala habtejszínt és beleforgatom a gyümölcsvelőt.

A léből készült zselét felkockázom és a hab tetejére szórom.

Díszítésnek menta levelet (ha nincs, akkor valami semleges ízű levelet) és a félretett epret használom fel.

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.