Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Receptek Tupperware edényekben » Epres gyümölcstorta

felvitel dátuma: 2012-05-18 16:48:57       mai nézettség: 1       nézettség: 2748
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Tésztához:

  • 4 db tojás
  • 18 dkg cukor
  • 14 dkg liszt
  • 10 dkg olvasztott vaj

Pudinghoz:

  • 1 csomag vaníliás puding
  • 2 ek cukor
  • 4 dl tej

Díszítéshez:

  • eper

Zseléhez:

  • 1 cs. Expressz cukrozott tortazselé-piros
  • 2,5 dl forró víz
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 25 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A tojásokat beleütjük a Konyhaművész Pro Tálba, robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a lisztet és a 0,5 l-es MikroKannában felolvasztott vajat.

A Szilikon Gyümölcstorta Formát, ha szükséges olvasztott vajjal megkenjük, lisztezzük. (A szilikon formákat akkor kell csak kikenni, ha már száraznak tűnik a szilikon, vagy régen sütöttünk bennük)

A sütőt előmelegítjük 160 fokra.

A tortánkat tűpróbáig sütjük.

Kicsit hagyjuk a formában hűlni a kész tortát, majd egy tálcára borítjuk, és hagyjuk kihűlni.

Az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényünkbe beleöntjük a pudingport és a cukrot. Elkeverjük. Kimérjük a 4 dl tejet a Konyhaművész Mérőkancsóval és először kevés tejjel csomómentesre keverjük a pudingport, majd hozzáadjuk a többi tejet is.

Sűrűre főzzük, langyosra hűtjük.

A kiült gyümölcstorta alapunkra öntjük a pudingot.

Az epret többször váltott vízben csumástól jól megmossuk. A TW Salátaszárítóba rakjuk és pár pörgetéssel jól megszárítjuk.

Kicsumázzuk és hosszában szép vékony szeletekre vágjuk az Új Generációs Konyhai Késsel.

Kidíszítjük a tortát.

Ezután elkészítjük az expressz piros zselénket. Ehhez a vizet felforraljuk. Beleöntjük a forró vízbe a zseléport és a Mesterfogás Kézi Habverővel jól elkeverjük.

Azonnal a tortánkra önthetjük úgy, hogy a torta közepétől kiindulva öntjük szép lassan a zselét.

Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:

  • Konyhaművész Pro Tál
  • 0,5 l-es MikroKanna
  • Szilikon Gyümölcstorta Forma
  • Konyhaművész Szilikon Keverő
  • 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedény
  • Konyhaművész Mérőkancsó
  • TW Salátaszárító
  • Új Generációs Konyhai Kés
  • Mesterfogás Kézi Habverő
  • TW Digitális Konyhamérleg
  • Új Hullám Kettős Tányérok a hozzávalók kiméréséhez
  • Kristály Desszertes Tányérok
  • Mesterfogás Tortalapát
Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.