Tésztához:
Pudinghoz:
Díszítéshez:
Zseléhez:
A tojásokat beleütjük a Konyhaművész Pro Tálba, robotgéppel jó habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a lisztet és a 0,5 l-es MikroKannában felolvasztott vajat.
A Szilikon Gyümölcstorta Formát, ha szükséges olvasztott vajjal megkenjük, lisztezzük. (A szilikon formákat akkor kell csak kikenni, ha már száraznak tűnik a szilikon, vagy régen sütöttünk bennük)
A sütőt előmelegítjük 160 fokra.
A tortánkat tűpróbáig sütjük.
Kicsit hagyjuk a formában hűlni a kész tortát, majd egy tálcára borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
Az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényünkbe beleöntjük a pudingport és a cukrot. Elkeverjük. Kimérjük a 4 dl tejet a Konyhaművész Mérőkancsóval és először kevés tejjel csomómentesre keverjük a pudingport, majd hozzáadjuk a többi tejet is.
Sűrűre főzzük, langyosra hűtjük.
A kiült gyümölcstorta alapunkra öntjük a pudingot.
Az epret többször váltott vízben csumástól jól megmossuk. A TW Salátaszárítóba rakjuk és pár pörgetéssel jól megszárítjuk.
Kicsumázzuk és hosszában szép vékony szeletekre vágjuk az Új Generációs Konyhai Késsel.
Kidíszítjük a tortát.
Ezután elkészítjük az expressz piros zselénket. Ehhez a vizet felforraljuk. Beleöntjük a forró vízbe a zseléport és a Mesterfogás Kézi Habverővel jól elkeverjük.
Azonnal a tortánkra önthetjük úgy, hogy a torta közepétől kiindulva öntjük szép lassan a zselét.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.