15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
8 db tojás
10 dkg eritrit
8 evőkanál víz
kb 25 dkg földieper
Tetejére: por állagú eritrit
A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk majd hozzáadjuk a tojások sárgáját az eritritet, a vizet mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk. Kerek tortaformát (28 cm) sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Tetejére, megmosott, kettőbe-négybe vágott epreket szórunk. Előmelegített 175 fokos sütőben 40 percig sütjük. Tűpróba! A formából kivéve tálra borítjuk, a papírt lehúzzuk róla, majd tortatálra tesszük, hagyjuk langyosra hűlni, kevés porXukorral megszórva kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.