Szia Anna. Na, ugye hogy megy a recept feltöltés. kitartás kell, és utána már nincs akadály. Csak így tovább.
6 db tojás
6 ek. cukor
2 x fél sütőpor
6 ek. liszt
egy pici étolaj.
krémhez:
6 dl tej
2 cs. eperpuding
20 dkg margarin
20 dkg porcukor.
teteje:
kb. 1 kg, eper, ebből teszünk a belsejébe is egy kicsit. 1 ek, zselatin, kevés viz,.
oldala:
1 cs babapiskóta, ha van olyan amelyiknek az egyik fele cukrozott.
2 x 3 tojásból piskótát sütünk a szokott módon. a tejet a pudinggal felfőzzük, ha kihült összekeverjük a 20 dkg margarin keverékével, és 20 dkg. cukor keverékével.
összeállitás:
1 piskóta lap, krém, eper darabok, piskóta lap krém.
teteje:
ha nagy az eprünk elvágjuk a kép szerint,és kirakjuk vele a torta tetejét.
kevés vízbe elkeverjük a zselatint, felmelegitjük, nem kell forralni.
Ha hült egy kicsit, megkenjük vele az epreket ecsettel,hogy másnapra is szép maradjon.
A félretett krémmel az oldalához ragasztjuk a babapiskótát úgy, hogy az egyik fele cukros legyen, a másik sima.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.