Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Epres torta maradékokból

felvitel dátuma: 2012-05-06 07:20:30       mai nézettség: 1       nézettség: 1030
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:3 db. tojás,3 kanál liszt,3 kanál cukor, fél sütőpor, zsíradék a forma kenéséhez.

Krém:a kígyó maradékából ennyi maradt, nem tudtam mennyi kell hozzá, csak magantól sütöttem, a rendes epres torta krémemmel.

Tetejére: 2 dl. eperízű szőrp, 1 dl. víz, 2 kanál zseletin felmelegíteni, nem kell forralni, hűtjűk,és amikor majdnem bállt, akkor kanalazzuk rá az eprek tetejére.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Elkészítés: A hozzávalókból kör alakú piskótát sütünk, Kihűtjűk,és a maradék krémmel bekenjük

/lásd az eper kígyó krémjét/

Rászeleteljük az epreket, és ha a kocsonya beállt, rákanalazzuk a tetejére.Széleit kidíszítjük.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Marcsi64 2012 május 06

Super!

0/10 kautz1009 2012 május 06

Jöhet!!:))

0/10 Káplár Anna 2012 május 06

Köszi.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.