piskóta készen Ceres téglalap
20 dkg eper
50 dkg tehéntúró
15 dkg cukor
1 cs vaníliás cukor
25 dkg mascarpone
5 dkg vaj
1 citrom leve
A krémet elkészítjük. Kikeverjük a vajjal a cukrot ,hozzáadjuk a mascarponét, a citrom levét,a vaníliás cukrot,majd belekeverjük a túrót.
Megtöltjük a ketté vágott piskóta lapot. Kívül is bekenjük és a tetejét is. Az epret jól megmossuk.3-4 db –on rajta hagyjuk a zöldet díszítésnek.
A többi epret botmixerrel pépesítjük.
Óvatosan a tortára öntjük az eperkrémet. Bár kicsit lecsoroghat.Tetejét az eperrel díszitjük.
Nagyon finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.