Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / roston étel receptek » Erdélyi flekken

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:40:08       mai nézettség: 1       nézettség: 3813
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

sertést karaj csont nélkül: 0.8 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
őrölt piros paprika: ízlés szerint
burgonya: 0.40 kg
fokhagyma: 2 gerezd
étolaj: 0.5 l
vegyes savanyúság díszítésként: ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Karajt szeletekre vágjuk, gyengén klopfoljuk  ( kb. 1 ujjnyi vastag szeleteket készítünk ) enyhén sózzuk, borsozzuk, átpaszírozott fokhagymával enyhén megkenyjük.
Mindkét oldalát roston 10-10 percig lassú tűzön sütjük.
Őrölt piros paprikával a készre sült karajt meghintjük.

Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre ( 1 cm ) vágjuk, és forró olajban kisütjük.

Vegyes salátával (káposzta) díszítjük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.