Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert / meleg recept ( tálaláskor ) » Farsangi fánk

felvitel dátuma: 2012-01-06 18:17:13       mai nézettség: 1       nézettség: 2313
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 

fél kg liszt
3 dl tej
3 dg élesztő
1 ek porcukor
5 dg vaj
2 tojássárgája
1 kupica rum
csipet
Előkészületi idő: 120 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A meglangyosított cukros tejben felfuttatjuk azélesztőt, hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól kidolgozzuk.Letakarva langyos helyen megkelesztjük, majd ujjnyi vastagra nyújtjuk.Fánkszaggatóval kiszaggatjuk és sütés előtt ismét pihentetjük kicsit.Majd olajat forrósítunk és kisütjük benne mindkét oldalukon a fánkokat. Papírtörlőre szedjük, lecsepegtetés után porcukorral megszórva vagy lekvárral tálaljuk.

Szakács: Marcsi


Film link: http://tortafuggo.blogspot.hu/2011/09/f.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.