Díszítéshez:
A lisztet, sütőport, kakaóport, reszelt csokoládét összekeverjük.
A vajat megolvasztjuk kis fokozaton a mikróban.
A Konyhaművész Pro Tálban kikeverjük a vajat, tojást, tejet és a cukrot. Kicsinyenként hozzáadjuk a lisztes keveréket is.
A Mesterfogás Szilikon Keverővel óvatosan a masszához keverjük a magozott meggyet.
A kivajazott vagy kapszlikkal kibélelt formába adagoljuk a muffin masszát és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Mikor kihűltek a muffinok, meggyszemmel és tejszínnel vagy a mostani esetben cukormázzal díszítjük.
Megjegyzés: Nézzétek el Nekem, hogy most nincsenek fázis fotók, de 2 napja 40 fokos lázzal küzdök. Ígérem mikor újra elkészítem, akkor pótolni fogom a fázis képeket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.