4 tojás
3 kanál liszt
1 kanál kakaó
4 kanál cukor
Krém
4 dl tej
1 csomag puding puncs vagy meggyes
2 ek cukor
2 kanál rum
4 dl tejszin Crem patisiere
5 dk ét csoki
1 meggy befôt
4 tojásból kakaós piskótát sütünk.Mikor kihül 3 felé vágjuk A pudingot felfőzzük a meggy levével és a 2 kanál cukorral hülni hadjuk..A tejszinhabot felverjük habnak.Az alsó lapot megkenjük a puding felével aztán a habbal és megyszemekkel.Rátenni a másik lapot ugyan úgy puding hab és meggy.A harmadik lappal beborítani.Hűtőbe tenni pár órára aztán a megmaradt habbal a tetejét oldalát megkenni .Csokival bereszelni és diszíteni habbal és meggyszemekkel .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.