Piskóta::15db tojás, 15 e. k.cukor, 15e.k liszt, 3cs sütőpor, 3 e.k kakaópor
Töltelék::2cs vaníliás pudingpor, 2 nagyüveg meggybefőtt, fahéj,
Krém::
3cs eper pudingpor, 8dl tej , 3 cs vaníliás cukor, 15dkg porcukor, 12,5dkg margarin / fél kocka),2dl cukrászhab,
5dl cukrászhab
Bevonat::5dl cukrászhab és fixáló(ha színesnek szeretnénk akkor ételszínező)
A tojásból . cukorból . lisztből és a többi alapanyagból sütünk 3db piskóta lapot(3x5db tojásból)A tortaforma mérete 36 cm .(ez saját nem gyári)A vaníliás pudingport megfüzzük a meggylében amit már elötte leöntöttünk.Az eperpudingport megfőzzük a tejben és meghűtjük.Majd hozzáakeverjük a margarint a porcukort és végül a felvert cukrászhabot.Mikor ez is megvan akkor kezdjük el tölteni a tortánkat.Sorrend::1lap .vaníliásmeggyes krém, majd az epres krém és megszórni meggydarabokkal és meghinteni fahéjjal Majd egy kevés cukrászhabbal is lekenjük.rátesszük a 2 lapot és jól megnyomkodjuk .Majd lekenni az epreskrémmel , majd megszórni meggydarabokkal és megszórni fahéjjal és ismét cukrászhabbal és rátenni a 3 lapot.A torta külső burkolalát tetszés szerint bevonjuk cukrászhabbal és díszitjük..Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.