Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ötletes / kreatív ételek recept » Fekete ribizlis bögrés süti Csilditől

felvitel dátuma: 2021-06-27 16:06:59       mai nézettség: 2       nézettség: 488
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

2 tojás

1,5 bögre cukor

1,5 dl olaj

3 bögre liszt

1 bögre tej

2 dl tejszín

1 csomag sütőpor

vaníliás cukor

tetejére 15 dkg fekete ribizli

10dkg lekvár

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Nálam a Nagyi bögréje a mérce 2,5 dl –es

Nagyon egyszerű sütemény

Csak össze kell keverni a hozzávalókat,lényeg hogy csomómentes legyen,majd  tepsibe tenni és tetszés szerint felváltva a lekvárral meglocsolni a tésztát és a gyümölccsel. 180 fokos sütőben25-30 perc de  tűpróbával ellenőrizzük.

Tetejét porcukorral meghintjük

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.