Hozzávalók:
4 egész csirkecomb, 30 dkg gomba,8 dkg liszt
1 teáskanál pirospaprika, ( én kihagytam ) 1 mokkáskanál majoránna és őrölt bors
3 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt füstölt sajt
2 dl tejföl
1 nagy fej vöröshagyma
őrölt kömény
só,1 üvegnyi sör, 4 ek olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat kettévágjuk, besózzuk. A fűszereket, lisztet fokhagyma nyomóval áttört fokhagymával összekeverjük és megforgatjuk benne a csirkecombokat, majd tepsibe rakjuk, a szeletelt gombával együtt. Rákarikázzuk a megtisztított, besózott vöröshagyma karikákat, letakarjuk tejföllel, felöntjük a sörrel. Alufóliával lefedjük, közepes lángon kb. 60 percig sütjük, ekkor a fóliát levesszük, rárakjuk a sajtot, tetejét is megpirítjuk.
Párolt rizzsel és salátával tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.