Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert / hideg recept ( tálaláskor ) » Ferrarossi (filléres)

felvitel dátuma: 2018-04-13 23:13:24       mai nézettség: 1       nézettség: 1160
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 6 evőkanál méz
  • 15 dkg cukor
  • 25 dkg margatin
  • 20 dkg keserű főzőcsoki vagy tortabevonó
  • 15 dkg darált dió
  • 25 dkg natúr kukoricapehely
  • kb. 60-65 db mignon papír
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A 6 evőkanál mézet 15 dkg cukorral felolvasztjuk, majd beleolvasztjuk a margarint és a csokit.
Ezután belekeverjük a 15 dkg darált diót, és mindezt sűrűre főzzük (1-2 perc).

A tűzről levéve 25 dkg kukoricapelyhet keverünk bele, majd evőkanállal halmokat készítünk belőle a mignon papírokba. Kb. 60-65 db lesz belőle, de ez függ a gombócok méretétől.

Megjegyzés:

Fontos, hogy még melegen készítsük a halmokat, mert különben megköt.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.