Azélesztőt a tejben a cukorralfelfuttatjuk, és a többihozzávalóvalhólyagosradagasztjuk.
Letakarvameleghelyenkelesztjük, amikor megkelt, még egyszer jól átgyúrjuk,belerakjuk az oregánó fűszert ízlés szerint és a fokhagyma krémet és 2 felé vágjuk a tésztát .gombócot formálunk és külön külön kinyújtjuk .
Nekem a gyors kelesztő tálam ezt az időt lerövidíti .
A Tűzhely méretű tepsit jól kiolajozom és belisztezem majd a kinyújtott tésztát szépen belerakom ,szélei lehetnek vastagabbak.
Ezután a tésztát is picit olajozom ,megkenem a Házilag készült ketchuppal és rakom rá a száj íz szerinti feltéteket.Ebből az adagból 2 tepsivel lesz
Én mosthúsos sonkást és provenceit készítettem .Mikor minden rajta van még egyszer meglocsolom a ketchuppal és trapista sajtot reszelek rá.
Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsül .
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.