1 kg sertéstarja csont nélkül
30 dkg trappista sajt
3 dl tejföl
6 szelet bacon
só
őrölt bors
grillfűszer
étolaj
Előkészítés:A tarját nagyobb szeletekre vágjuk,kiklopfoljuk,sózzuk,
grillfűszerrel,borssal megszórjuk és olajjal leöntve legalább egy órát állni hagyjuk de még jobb ha egy napig pácoljuk. A szeleteket kevés olajon elősütjük. A sajtot lereszeljük,elkeverjük a tejföllel,sóval,borssal ízesítjük.
Elkészítés:Az elősütött tarja szeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé. Rákanalazzuk a sajtos tejfölt és mindegyik húsra 2-2 fél szelet bacont teszünk.
Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.