Nagyon,nagyon finom,nagyon szeretjük.Ajánlom!!!!!
1 szép csirke vagy csirkemell én utóbbiból csináltam
egy kevés olíva olaj
3 -4 gerezd fokhagyma
1 tk pirospaprika
1 tk só
őrölt bors
1 kg burgonya
2-3 evőkanál vaj
1.5 dl tej
Elkészítés:
A Burgonyát megtísztítjuk apróra vágjuk és annyi vízben ami ellepi főni tesszük sóval.
Eközben
Feldaraboljuk a csirkét,kockára vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Amikor már szép pirosak a húsdarabok, lehúzzuk a tűzről, sózzuk, borsozzuk és egy kevés paprikával megszórjuk. A fokhagyma-gerezdeket apróra vágva hozzáadjuk és puhára főzzük. Akkor amikor kicsit sűrűbb szaftosra főztük kész van az ételünk Ha a burgonyánk is megfőtt leöntjük a vízet róla ,vajjal tejjel pépesre turmixoljuk és ha kell még sózzuk. Nagyon finom az illatos fokhagymás csirkével.Jó étvágyat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.