1 kg csirkemell
5 gerezd fokhagyma
1 tk só,
1 tk bors,
1 kávés kanál majoránna,
pici olaj
2 tk szárnyas fűszer keverék
A csirkemellet megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Egy magas falú serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemellet rátesszük és jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fűszerrel l és majoránnával, rátörjük a fokhagymát, majd egy kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt 20-25 percig pároljuk. Amikor a hús megpuhult,nagyobb lángon picit lepirítjuk.
Főzelékekhez de friss pékárúval zöldségekkel is nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.