Hozzávalók:
1 kg csirkecomb, vegyesen szárnyával
1 TK Vegeta
2 fokhagyma kocka
1 Vöröshagyma kocka
1 TK bazsalikom
Só
Bors
1 dl étolaj
Elkészítése:
A hozzávalókat az étolajba elkeverjük, és a húsokat bekenjük vele. Egy sütőzacskóba a Jól bekent húsokat bele rakjuk elkötjük a zacskó száját és 30 percig pihentetjük. Majd előmelegített sütőben sütjük kb 40 percig. Mielőtt beteszem a sütőben több helyen hústűvel megszurkálom a zacskót. Köretnek sültburgonya, rizs,vagy saláta ízlés szerint
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.