( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
A combokat alaposan megtisztítjuk, az ujjunkkal benyúlunk a bőrük alá és bekenjük a mustárral.
A töltelékhez a hagymákat megtisztítjuk, héjukat lehúzzuk, a kenyeret beáztatjuk vízbe, a zöldlevelet megmossuk.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, egy tálba öntjük, belezúzzuk a fokhagymát, beleütjük a tojást, az áztatott kenyeret jól kifacsarjuk és beletesszük.
Beleszórjuk a sót, a borsot, az apróra vágott zöldlevelet és alaposan összedolgozzuk.
A combok bőre alá szépen betöltjük a tölteléket.
Olajjal kikent tepsibe fektetjük a combokat és meghintjük még sóval, borssal.
Kevés vizet öntünk a tepsibe és alufóliával befedjük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 60 percig sütjük hőlégkeveréssel.
Ha puha a hús, a fóliát levéve további 15 percet pirítjuk.
Párolt rizzsel, kukoricasalátával, melegen kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.