Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Forró csoki.

felvitel dátuma: 2012-02-04 09:56:36       mai nézettség: 1       nézettség: 1097
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1,5 dl tej, 2 evőkanál forró csokoládé por, 2-4 kocka 75 %-os csokoládé, 1/2 kávéskanál fahéj, (lehet kevesebb is) 1/2 narancs leve. A díszítéshez, és hát a plusz kényeztetéshez, tejszín és egy karika narancs.

Előkészületi idő: 2 perc


Főzési idő: 3 perc
Elkészítés:

A tejet felforralom a fahéjjal, leveszem a tűzről bele reszelem a csokoládét, bele facsarom a narancs levét, beleteszem a forró csokoládé port és addig kevergetem míg a csokoládé el nem olvad. picit visszateszem a tűzre, hogy ismét forró legyen. Átöntöm a pohárba, díszítem, és élvezettel szürcsölgetem. :-))

Szakács: Ani


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.