3 szem héjában főtt burgonya
15 dkg borsó
1 db sárgarápa
2 db közepes alma
4 db savanyú uborka
2 pohár tejföl
450 g -os majonéz
Héjában megfőzöm a burgonyát, hagyom ki hülni, hámzom és kis kockákra vágom.
A megtisztított sárgarépát, összekockázom, mosom, és a borsóval kevés sós vízben megfőzöm.
Az almát hámozom, és kockára vágom, az uborkát is apróra kockázom.
A 2 pohár tejfölt az 1 flakon majonézzel összekavarom. Óvatosan belekavaron a kockázott belevalókat.
Fóliával befedem és egy napot a hűtőben érlelem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.