50 dkg. vöröshagyma
10 dkg. füstölt karaván sajt
5 dkg. teavaj
2 dl. fehér bor
1ek. liszt
1,1/2 l. húsleves, vagy 2 leveskocka és 1,1/2 l. víz
A vajat felolvasztjuk, a felkarikázott vöröshagymát beletesszük és alacsony hőfokon kb. 20 percig pároljuk, párszor megkeverjük.
Amikor már szép barnás színű, a lisztet beletéve tovább pirítjuk, majd hozzáöntjük a húslevet, kellőképpen utánasózunk és borssal megszórjuk, majd takaréklángon fedő alatt 15 percig főzzük, végül a bort hozzáadva 1-2 percig nagy lángon forraljuk.
Füstölt sajttal pirított bagettel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját változat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.