Frankfurti leves 1 kis hagyma 2-3 gerezd fokhagyma Fél fej káposzta 3 szál sárgarépa Petrezselyem 1 kis fej Karalábé 3 nagy szem krumpli 5 pár virsli Negyed kis zeller Só,vegeta,bors,piros paprika,örölt kömény
A hagymát apróra vágom olajon megdinsztelem, a fokhagymát apróra vágom, majd a zöldségeket és a répát felkarikázni a karalábét a zellert megpucolva egészen rakom bele a petrezselmet is. És tovább dinsztelem egy kicsit kevergetve. Kb 2-3 perc utána füszerezni so vegeta bors örölt kömény és a piros paprika, felengedni vizzel és fözni míg a répa meg nem fő addig a káposztát felkockázni és a krumplit is meg a virslit karikára vágni. Miután kb 45 percig föztem utána bele raktam a káposztát és a krumplit megföztem így kb 20-30 percig miután megfölt minden bele raktam a virslit karikazva belerakom és kb még 10 percig föztem és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.