Egyből raktam a receptkönyvembe, csak utána olvastam el! Nem csalódtam!
1 kis fej kelkáposzta
2 db közepes burgonya
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
20 dkg virsli
20 dkg reszelt trappista sajt / ízlés szerint ,el is hagyható /
1 kis doboz tejföl
2 ek.finom liszt
ételízesítő
1 ek. pirospaprika
1 tk.őrölt kömény
1 tk.majoránna
1 kk. őrölt fekete bors
só
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés: A káposztát ,burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.
Elkészítés: A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és puhára főzzük. Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. A virsli karikákat kevés olajon átpirítjuk és a leveshez adjuk.
Tálalásnál reszelt sajtot szórok bele.Nagyon finom kellemes ízt ad neki!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Egyből raktam a receptkönyvembe, csak utána olvastam el! Nem csalódtam!
Már a fénykép színérol tudom, hogy az a Te recepted! Ezt is nagyon szeretem, még tejfollel nem ettem, de majd legkozelebb!
mentettem annyira gusztusosan tudod elkésziteni hogy megéhezik rá az ember:-))
Köszönöm szépen dicséretet!!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.