6db csirkecomb
1,5 kg burgonya
4 fej vöröshagyma
só
1kk. szárnyas fűszer
1kk.majoránna
1kk.őrölt fekete bors
1kk.őrölt kömény
1kk.fokhagyma granulátum
1kk.ételízesítő
2 db sütőzacskó
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,kockákra vágjuk.A csirkecombokat és a burgonyát külön-külön sózzuk és befűszerezzük.
Elkészítés:Két sütőzsákba elosztjuk a burgonyát és a hagymát egyenlő arányban.Összerázzuk majd ráteszünk 3-3 db befűszerezett csirkecombot.A zacskókat bekötjük és villával több helyen megszurkáljuk.A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük.
A combokat a hagymás burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.