· 10 tojás
· 10 ek liszt
· 10 ek cukor
· 1 cs sütőpor
· 2 ek kakaó
· 1 l hullala tejszín
· 4 cs habfixáló
· 25 dkg gesztenye massza
1. A tojásból, lisztből, cukorból, kakaóból és a sütőporból piskótát sütünk egy tortaformában.
2. A piskótát, ha kihűlt, három részre vágjuk.
3. A tejszínt felverjük a habfixálóval, majd a habot megfelezzük.
4. Az egyik felébe belereszeljük a gesztenyemasszát, és óvatosan összekeverjük.
5. A piskótalapokat megkenjük a gesztenyés krémmel.
6. A maradék habbal körbekenjük, és díszítjük.
7. Én a tetejére gesztenymasszából raktam szíveket.
8. Egy új ötletem hogy csipketerítőt óvatosan ráraktam a tortára és kakaóval megszórtam
így felvette a formáját a mintának .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.