Csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!
1liter 1,5%-os tej
3 cs. vanília pidung
22 kanál cukor
2 cs tea vaj vagy 1 rama
13 tojás
13 kanál lszt,
1 csomag sütőpor
7 dl habtejszín (Meggle)
75 dkg gesztenye massza(áttörve)
zöld ételfesték és cukorgyöngyök,olvasztott csoki
13 tojásból piskótát sütünk,majad 1 liter tejből a 3 csomag vaníliás pudinggal és 9 kanál cukorral kemény pudingot főzünk.Krumplinyomón vagy gesztenye nyomón áttörjük a 0,5 kg gesztenye masszát .A puding ha kihűlt a krémet öeeszeállítjuk úgy,hogy a vajat a pudinggal kikeverjük és az áttört gesztenyével.Majd 3-ba szeljük fel a kihült piskótát és megtöltjük,a krémmel kívűlről is bevonjuk a tortát.2 órára betesszük a hűtőbe.Ez alatt,25dkg gesztenyéből szíveket formálunk és a szívek felét olvadt csokiba mártjuk sütőpapíron hagyjuk száradni.
Felverjük a tejszínt és bevonjuk kívülről a tortát vele. 0,5 liter fehér tejszín és 2 dl zöldet kevertünk.Süti szaggatóval nyomtam holdat,csillagot,fenyőt,hóembert,szánkót a fehér tejszínbe a torta tetejébe.majd ,azokat kipöttyöztem zöld tejszínnel.Megszórtam cukorgyönggyel,a hóember és a mikulás figurák marcipánból vannak.Nem saját kezem munkája,kaptam ajándékba.
A Maradék helyet fehér tejszínnel pöttyöztem.Szépen feldiszítettem a tortát.
Volt sikere.Örültem nagyon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.