Nagyon finom, én már többször elkészítettem
Alap:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz,
1-2 csepp rum vagy rumaroma
15 dkg porcukor
1 dl tej
Krém: 9 dl tej,
3 csomag vaníliás puding,
20 dkg porcukor
1 margarin (25 dkg)
hozzávalók még
2 cs babapiskóta
1 dl tej
csepp rum
Tetejére
Hullala tejszín
díszítésnek cukorka
Az alap tészta hozzávalóit összekeverjük ,majd hagyjuk egy kicsit állni a hűtőben .
Ez idő alatt elkészítjük a felfőzött krémet ,amikor kihült összekeverjük a rámával.
Majd a gesztenyés masszát (alap ) egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk.
Én a csatos tortaformába raktam ,mert tortának készítettem el.
Majd a krém egyik felét rákenjük
Ezután rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő rész (vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívja magát)
Jöhet rá a krém másik fele is.
Végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá felvert "Hulala"-t teszünk, és egyenletesen rákenjük, .DÍSZITJÜK IGÉNY ÉS ÍZLÉS SZERINT
Könnyen és gyorsan elkészíthető sütés nélküli finomság!
Érdemes egy nappal előbb elkészíteni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.