Van egy kevert tészta receptem amit nagyon sokféle képpen lehet használni, ízesíteni és mindég más lesz.
6db tojás
20 dkg cukor
1 vaniliás cukor
12 dkg olvasztott margarin 3dl-es bögrébe
teleönteni tejjel
kb 50 dkg lisztet vesz föl, (de ha pld.dió kerül bele a lisztet csökkenteni kell)
1 sütőpor
Gesztenye massza
A tojást a cukorral, vaníliával habosra keverjük, a tejes margarinnal továbbkeverni.....
Lassanként hozzáadjuk a lisztet a sütőport.
Kikent lisztezett tepsibetéve félkészre sütjük
A gesztenye masszából kolbászformát készítek és 2 oldalra bele teszem a tésztába, ami a tovább sütéstől felül is beteríti.
Finom reggelinek is, de bármikor fogyasztható dessertként is
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.