Ez finom lehet! Imádom a gesztenyés sütiket :-)!
A piskótához:
8 db tojás
8 ek.finom liszt
8 ek. kristály cukor
1 cs, sütőpor
A krémhez:
20 dkg margarin
50 dkg gesztenye massza
4 ek.porcukor
rum vagy rumaroma
A tetejére:
2,5 dl hulala
reszelt étcsoki
Előkészítés: Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni. A krémhez a porcukorral habosra keverjük a margarint, belekeverjük a gesztenyét és a rumaromát. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a reszelt csokoládéval. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.