Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Gomba leves

felvitel dátuma: 2016-11-03 21:17:08       mai nézettség: 2       nézettség: 1436
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
Gomba leves: 1 pici hagyma  2 gerezd fokhagyma 1 üveg gomba  Só, bors, vegeta, piros paprika  Nokedli: 5 evőkanálnyi Liszt  1db tojás  Pici só víz
Előkészületi idő: 5 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
Elkészítés: A hagymát apróra vágtam olajon megdinszteltem bele raktam az apróra vágott fokhagymát füszereztem és az üveges gombát beleöntöttem felengedtem vízzel. 10 percig föztem addig megcsináltam a nokedlit( nem sokat) 1 tojás pici só a liszt és víz addig kevertem míg össze nem ál,ne legyen kemény. És a levesbe kiszagadtam és 10 perc meg föztem és kész.
Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.