Hozzávalók:
1 evőkanál zsír
1 fej hagyma 1 zöldpaprika
1 húsleves kocka
fűszerpaprika
40 dkg gomba
só, ízlés szerint,330g tejföl
Elkészítés:
A apróra vágott hagymát,és a zöldpaprikát üvegesre pirítjuk a zsíron, majd hozzátesszük a fűszerpaprikát, a felszeletelt gombát. Olyan 4 -5 dl vizet öntünk rá és a húsleves kockát bele tesszük. Lefedve lassan főzzük, közbe meg ízleljük kell e bele só. Ha készre főtt 1 lapos ek lisztel megszórjuk elkeverjük simára a tejföllel együtt. Ezzel már 2-3 forrás és kész, én most orsó tésztával tálaltam, de lehet galuska, vagy rizs is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.