Hozzávalók:
50 – 60 dkg gomba, 10 dkg baconszalonna, 2 ek oliva olaj, 5 dkg ráma, 1 db natúr tömlősajt, friss bazsalikom bőven, petrezselyemzöld, 8- 10 db koktélparadicsom, 30 dkg tészta
Elkészítése:
a szalonnát oliva olajjal átsütjük, de nem szárítjuk ki, a megtisztított gombát szeletelve hozzáadjuk és együtt pároljuk, sózzuk. Ha már fél fövésben van akkor adjuk hozzá a bazsalikomoz, petrezselyemzöldet, és a paradicsomot, együtt készre főzzük. végül a sajtot bele tesszük és olvadásig keverjük. A kifőtt tésztára halmozzuk a ragut és így kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.