1 csomag Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
25 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
bors, petrezsemzöld, borsika fű ízlés szerint
A Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük
A hagymát felkockázzuk, és a gombát felszeteljük.
Vajon megdinszteljük a hagymát, majd amikor üveges hozzáadjuk a szeletelt gombát, és lepirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk az összevágott petrezselyemzöldet.
A tölteléket ráhelyezzük a tésztára, majd a tészta széleit megkenjük, és lazán feltekerjük, majd kifliket formálunk. Ezután a teteját is megkenjük tojással.
Előmelegített légkeverős sütöben 170 c fokon 18-20 perc alatt megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.