- 50 dkg sertésoldalas
- 25 dkg gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 db kaliforniai paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- törött feketebors, só
Előmelegítünk egy 3,5 l-es, 24 cm-es AMC edényt az első piros jelzésig. Az oldalast megmossuk és a csontok mentén kis darabokra vágjuk. A húsdarabokat az edénybe tesszük és minden oldalukon jól átpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, a kicsumázott, csíkokra vágott kaliforniai paprikát és a szeletetlt gombát. Megsózzuk, meghintjük töröttborssal, beletesszük a szétzúzott fokhagymát és a secut rátéve 20 perc alatt vajpuhára pároljuk.
Galuskával vagy rizzsel tálaljuk.
(A képen rizzsel és céklával tálaltam.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.