1/2 kg csirkemáj, 30 dkg gomba, 2 fej vöröshagyma, olaj,rízs, só, bors, majoranna, 1 paradicsom, 1 paprika, petrezselyem
A felaprított hagymát kevés olajon megfonnyasszuk, rátesszük a gombát és a májat, fűszereket és fedő alatt pároljuk, néha megkeverjük.
A rízst jól átöblítjük, kevés olajon pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy kb. 2 cm legyen a rízs felett. Addig főzzük, amig teljesen elfő a víz és lyukak lesznek a tetején. Ekkor levesszük a tűzről, lefedjük és 10 percig állni hagyjuk, csak ezután szabad megkeverni, így nem tapad össze.
A gombás májjal összekeverjük és nagy merőkanálba töltve tálaljuk, díszíthetjük zöldségekkel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.